• Het dieetprogramma dat motiveert!

  Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist

Meld uw bedrijf aan voor Mastery Fit

Om een optimaal beeld te krijgen van de vitaliteit onder werknemers binnen uw organisatie en uw wensen is het van belang volgende vragen onder extra informatie te vermelden. Wat zijn uw wensen en in welke opzichten zou u graag de vitaliteit binnen uw organisatie en onder werknemers willen optimaliseren? Wij zullen contact met u opnemen, een intake gesprek met u houden om u vervolgens een offerte op maat aan te bieden.

Belangrijk om te weten:

 • Het hele Mastery Fit programma zal bij uw bedrijf op locatie plaatsvinden. De diëtist komt langs op locatie.
 • Voorlopig wordt het Mastery Fit programma alleen aangeboden voor bedrijven in Noord-Holland.

Contactgegeven Mastery Fit:

Louis Couperushof 25
1613MK Grootebroek.

Telefoon: 06–53 54 14 78
E-mail: info@masteryfit.nl

Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist
 • review rating 5  Begin 2018 vond ik mij veel te zwaar worden, en na eerst zelf geprobeerd te hebben om af te vallen, wat niet lukte, heb ik PowerSlim aan geschreven om te helpen, begin maart 2018 gestarten met resultaat, inmiddels 20 kg lichter voel ik mij vele malen beter dan hiervoor, ging van kledingmaat 3xl naar xl, 2 maten kleiner, ik ben super blij dat het is gelukt met PowerSlim coach Liza Kappert, Ik blijf nog 1 jaar onder haar hoede om niet terug te vallen in het oude gewicht.

  thumb aad peerdeman
 • review rating 5  Ik ben enorm geholpen door Lisa doordat zij mij deskundig advies gaf over gezonde voeding. Sindsdien zit ik beter in mijn vel. Bedankt!

  thumb Timo van Tilburg
 • review rating 5  Lisa kijkt samen met jouw wat werkt voor jouw als het ene dieet niet slaagt, zoekt ze samen met jouw wat wel lukt

  thumb Sylvia Stuyts
 • review rating 4  Lisa kijkt goed naar hoe je leeft en stemt hier een bijpassend (obv. je levensstijl) schema op af. Gedurende de tijd kijkt ze ook goed of er een andere invulling aan je eten en drinken moet worden gegeven, omdat de resultaten bijvoorbeeld minder hard gaan.

  thumb Barry J