• Het dieetprogramma dat motiveert!

  Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist

Over Mastery Fit

Over Lisa

Lisa Kappert is breed opgeleid, afgestudeerd diëtist en personal trainster. Binnen haar studie Voeding en Diëtetiek volgde zij de klinische richting, met health promotion. Na haar studie specialiseerde ze zich in persoonlijke leefstijl, de eetprikkel, maag-, darm- en leverklachten, diabetes type 2 en personal training (individueel en groepen).

In 2016 startte ze Diëtistenpraktijk Stede Broec en is inmiddels op meerdere locaties in Noord- Holland actief. In de praktijk ziet Lisa veel verschillende mensen met uiteenlopende beroepen, achtergronden en persoonlijke klachten.  Sommige functies maken het volgen van een gezonde leefstijl niet makkelijk. Denk aan een zittend beroep, zakelijke etentjes, eten langs de weg i.v.m. weinig tijd, vergaderlunches, hoge werkdruk, weinig tijd om tussendoor wat te kunnen eten, nachtdiensten en ga zo nog maar even door. In de praktijk ondersteunt Lisa veel mensen die tegen bovenstaande knelpunten aanlopen. Vanuit deze ervaring en kennis is de ambitie gegroeid om bedrijven vitaler te gaan maken middels het Mastery Fit programma. Als het op het werk namelijk niet lukt dan is de kans van slagen namelijk nihil.

Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist

Marleen versterkt het team van Mastery Fit als voedingsdeskundige en NLPcoach.

Over Marleen

Marleen Heeft haar opleiding Voeding en Diëtetiek met de richting Health promotion in 2017 afgerond. Vervolgens is ze werkzaam geweest bij JasperAlblas.nl waar ze vele cliënten op weg heeft geholpen naar een gezondere leefstijl. Daarnaast heeft zij de opleiding UNLP afgerond en heeft ze praktijkervaring opgedaan bij Obesitas Centrum RA-Medical en Zorgcirkel Alkmaar.

Haar missie is om binnen bedrijven bewustwording te creëren over het belang van gezonde voeding voor lichaam en geest. Het doet haar goed om bij te kunnen dragen aan de gezondheid van ieder die het nodig heeft.

Ieder lichaam is anders, waardoor er in het belang van uw werknemer een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Met plezier onderzoekt Marleen samen met uw werknemer welke behandeling het meest succesvol is op lange termijn. Oude ongezonde patronen worden doorbroken en nieuw gedrag wordt aangeleerd.

Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist
Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist

Het Mastery fit programma biedt uitdagende team challanges en motiveerd collega‘s boven zichzelf uit te stijgen!

Mastery Fit - Bedrijfsdiëtist
 • review rating 5  Begin 2018 vond ik mij veel te zwaar worden, en na eerst zelf geprobeerd te hebben om af te vallen, wat niet lukte, heb ik PowerSlim aan geschreven om te helpen, begin maart 2018 gestarten met resultaat, inmiddels 20 kg lichter voel ik mij vele malen beter dan hiervoor, ging van kledingmaat 3xl naar xl, 2 maten kleiner, ik ben super blij dat het is gelukt met PowerSlim coach Liza Kappert, Ik blijf nog 1 jaar onder haar hoede om niet terug te vallen in het oude gewicht.

  thumb aad peerdeman
 • review rating 5  Ik ben enorm geholpen door Lisa doordat zij mij deskundig advies gaf over gezonde voeding. Sindsdien zit ik beter in mijn vel. Bedankt!

  thumb Timo van Tilburg
 • review rating 4  Lisa kijkt goed naar hoe je leeft en stemt hier een bijpassend (obv. je levensstijl) schema op af. Gedurende de tijd kijkt ze ook goed of er een andere invulling aan je eten en drinken moet worden gegeven, omdat de resultaten bijvoorbeeld minder hard gaan.

  thumb Barry J
 • review rating 5  Lisa kijkt samen met jouw wat werkt voor jouw als het ene dieet niet slaagt, zoekt ze samen met jouw wat wel lukt

  thumb Sylvia Stuyts

Deze bedrijven gingen u al voor: